Reviews

Reviews van afgelopen projecten.

 

Toppers!

september 6, 2021

Na een lange zoektocht terecht gekomen bij Marius en Jan. Wat ons direct een goed gevoel gaf.

De start was onze keuken en badkamer wat al gauw uitbreidde naar meer, wat voor hun geen enkel probleem was en erg meedenkend waren en op top ideeën kwamen.

Telefonisch altijd bereikbaar voor elke vraag en goed advies. Flexibel in plannen van de start van de verbouwing wat heel fijn was.

We hebben er een prachtige keuken, badkamer, kasten, plaats, poort en wat we dachten wat niet mogelijk zou zijn maar wel een grote wens was, open slaande deuren. Waardoor de ruimte veel ruimer lijkt en lichter is.

Niks was te gek, zo hebben ze ook de deuren zelfgemaakt en het badkamermeubel van eikenhout waar we erg blij mee zijn.

Het was heel fijn dat ze samen al het werk zelf uitgevoerd hebben, zonder dat je afhankelijk was van andere bedrijven. Alles is door Marius en Jan uitgevoerd van elektra verleggen, tot tegelen, tot timmeren, tot stucen, keuken plaatsen en tot slot alles recht maken.

Ze hebben keurig en netjes hun werk gedaan. Het was prettig en gezellig om ze hier een aantal weken dagelijks over de vloer te hebben?

Wij zijn erg tevreden en zou ze iedereen aanraden!

Marius en Jan hartelijk bedankt voor alles!!??

Fam. Kraaijenoord

Super vakman!

augustus 28, 2021

Jan en Marius zijn afgelopen voorjaar een klein klusje gestart in ons zomerhuis, alles was verouderd en was aan vernieuwing toe.

Van het een kwam het ander en het werk werd steeds meer?

Ze hebben alles aangepakt, nergens een probleem van gemaakt en het resultaat is verbluffend!

Het grote voordeel is dat ze samen het hele pakket aanbieden bij een verbouwing, waardoor je niet afhankelijk bent van verschillende personen en de verbouwing in rap tempo door kan gaan! Ze hebben bij ons een schoorsteen verwijderd, voorzetwand geplaatst, electra, loodgieterswerk gedaan, gestuukt, laminaat gelegen, keuken geplaatst, waterslagen gevoegd, alles van a tot z meegedacht en perfect afgewerkt.

Ik beveel ze zeker aan! Ik zou ze bij een volgende klus zeker weer benaderen.

A. Haasnoot

Verbouwing

juli 2, 2020

Heel blij met het werk wat Marius heeft verricht, werkt netjes en precies, hij denkt ook mee hoe anders kan, komt met goede ideeën ,

Ons huis is een paleisje geworden mede dank zij Marius !!

Jaap en Jacqueline van der Bent

Uitbouw achterzijde

februari 7, 2019

Na een aantal mooie, inspirerende gesprekken en een overzichtelijke heldere offerte heeft Marius bij ons de uitbouw geplaatst. Ik had me geen betere samenwerking kunnen bedenken. Marius dacht volop mee en wij maakte natuurlijk gebruik van zijn jaren lange ervaring. Een echte vakman, zo heeft hij zelf ons kozijn ontworpen en gemaakt wat zou aansluiten op de bestaande openslaande deuren. Van timmerwerk en stucen tot aan het plaatsen van de keuken! Alles met de grootste zorg. Wij zijn super blij met het resultaat! Onze droom is werkelijkheid geworden!!

Melissa Van de Werken